TÄVLINGSLYDNADSKURS FÖR DIANA DRAGIC

Diana har tränat och tävlat framgångsrikt med sina två hundar i 5 år. Just nu är hon som mest aktiv inom tävlingslydnad tillsammans med sin 3-åriga Border Collie King. De har tävlat lydnads-SM och blev i år uttagna till talangtruppen i lydnad.

Denna kurs är för dig som har ambitioner att tävla i lydnad, eller som redan tävlar. Vi går teoretiskt igenom inlärning av specifika moment med tillhörande praktiska övningar. Individuell träningstid där du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Du får en massa verktyg för vidare träning och utveckling.
Datum: Torsdag den 21/3, 28/3, 4/4, 11/4  + 1 
Tid: Kurstillfälle 1 kl.18.30 - 21.30 Övriga tillfällen kl. 18.30 - 21
Kostnad: 2100kr

Instruktör: Diana Dragic
 

För mig handlar lydnad framförallt om att skapa ett roligt samarbete tillsammans med sin hund. Det gäller också att hitta en balans mellan fart, stadga och inte minst precision som funkar på tävling. Min kärlek till sporten får nytt liv för varje gång det dyker upp en utmaning i ett moment, eftersom jag älskar att hitta lösningar och strategier som leder till utveckling. Det är en näst intill euforisk känsla, som jag är övertygad om att jag lyckas förmedla till mina hundar också! Som coach vågar jag påstå att jag är engagerad och lyhörd för ekipaget jag har framför mig. Alla har vi olika agendor och det viktigaste för mig är att alla kursdeltagare åker hem peppade och inspirerade till vidare träning! /Diana Dragic