VÅRA INSTRUKTÖRER

MAGDA SVEDBERG

Grundare och ägare till Dogorama Hundsporthall & Hundshop. Hösten 2012 slogs portarna upp till  denna unika  inomhushall för hundträning. Magda bor i Karlstad med sin familj och tre border collies. De senaste 20 åren har hundträning varit en stor del av hennes liv och hon har tränat och tävlat på elitnivå. Magda tränar agility, lydnad och vallning. Den största passionen är agility där hon tävlar i klass tre. Hon har deltagit på Svenska Mästerskapen, både indviduellt och i lag. Magda är utbildad inom SBK och har genom åren gått en rad olika kurser för kända agilityprofiler. Hon vill att all ska hundträning ska vara roligt oavsett vilka ambitioner man har. Genom positiv förstärkning och inlärning får man en trygg och bra relation med sin hund. 

ANNE BUCKSCH

Anne är utbildad och diplomerad noseworkinstruktör och certifierad doftprovsdomare.
Hon är även agility och ungdomsinstruktör. Anne har haft hund i hela sitt liv och har sedan 14-års ålder varit aktiv inom SBK som både tävlande och instruktör i flera olika grenar. 

När hon inte har kurs på dogorama jobbar hon på SKK i Stockholm. Innan dess jobbade hon som lärare på Hundsportgymnasiet i Forshaga. På fritiden tränar och tävlar hon i agility och lydnad. 
Anne vill att all träning ska bygga på glädje och samarbete mellan hund och förare. 

STINA HEDSTRÖM

MER INFORMATION KOMMER 

JANA HIMMEL

MER INFORMATION KOMMER 

ELIN JONSSON

MER INFORMATION KOMMER