MAGDA SVEDBERG
Grundare och ägare till Dogorama Hundsporthall & Hundshop. Hösten 2012 slogs portarna upp till  denna unika  inomhushall för hundträning. Magda är bosatt i Karlstad med sin familj. Hon har två border collies "Solo" och "Mimmi" som hon tränar och tävlar med. De senaste 20 åren har hundträning varit en stor del av hennes liv och hon har tränat och tävlat på elitnivå. Magda tränar agility, lydnad och vallning. Den största passionen är agility där hon tävlar i klass tre. Hon har deltagit på Svenska Mästerskapen, både indviduellt och i lag. Magda är utbildad inom SBK och har genom åren gått en rad olika kurser för kända agilityprofiler. Hon vill att all ska hundträning ska vara roligt oavsett vilka ambitioner man har. Genom positiv förstärkning och inlärning får man en trygg och bra relation med sin hund. 


SOFIA ALSTÉUS
Sofia är en driven person med mycket kunskap i många olika områden inom hund. Hon har tävlat de flesta hundsporter. Lydnad och bruksspåret föll hon som mest för, men är även aktivt med nosework och freestyle.
Hennes schäfer är också utbildad patrullhund i hemvärnet. Border collien Dipp ska få syssla med vallning, lydnad och freestyle.
Sofias form av hundträning är att träna hunden positivt och nytänkande så att hundens relation till föraren stärks, och på så sätt bygga en oövervinnerlig vänskap. 


ANNE BUCKSCH
Anne är utbildad och diplomerad noseworkinstruktör och certifierad doftprovsdomare.
Hon är även agility och ungdomsinstruktör. Anne har haft hund i hela sitt liv och har sedan 14-års ålder varit aktiv inom SBK som både tävlande och instruktör i flera olika grenar. När hon inte har kurs på dogorama jobbar hon på SKK i Stockholm. Innan dess jobbade hon som lärare på Hundsportgymnasiet i Forshaga. På fritiden tränar och tävlar hon i agility och lydnad. 
Anne vill att all träning ska bygga på glädje och samarbete mellan hund och förare. 


MOA EKSTRÖM
Moa är en mycket duktig och ambitiös tjej med mycket hundkunskap. Hon har gått Hundsportsgymnasiet i Forshaga och är utbildad allmänlydnadsinstruktör och diplomerad hundmassör. Moa har idag två hundar, Hugo en tollare och Ettra en Border Collie. Hon tränar framförallt lydnad med sina hundar och hon har stora mål med Border Collien Ettra. Moa är en instruktör som inte använder sig utav en metod, utan istället ser ekipagets behov och förutsättningar. Moa är just nu hemma och njuter av livet som småbarnmamma.