AGILITYKURS FÖR ANNIKA AF KLERCKER

Annika tävlar i klass 3 med sin Border collie Storma. I våras kom de trea på landslagsuttagningen och kommer under sommaren och hösten att representera Sverige på European open i Italien, Nordiska Mästerskapen i Sverige - och VM både individuellt och i lag på VM i Tjeckien.

Förra året slutade de trea i agilityklassen på SM och kom på åttonde plats på listan för Årets Agilityhund. Tillsammans tog de sig till finalerna på stortävlingar som Sveland Cup, Hulahoppet och Norwegian Open.

Annika brinner för grundträning och att hennes hundar ska vara så välutbildade som möjligt för att kunna göra sitt bästa och ge allt på banan. Som instruktör vill hon hitta smarta lösningar för alla ekipage så att just DE kan klara en bana eller en sekvens på bästa sätt. Handlingen ska vara enkel, självklar och individanpassad.
                     
Kursen är öppen för dig som är tävlingsklar men ännu inte startat och för erfarna tävlingsekipage. 

Kursupplägg                                                                                                                                 
Deltagarna fördelas på två grupper, varje grupp tränar enl. tiderna nedan. Resterande tid är man välkommen som observatör under eget ansvar.  

Kostnad med hund: 
Observatör: 
Som observatör får du ställa frågor, ta del av alla tips och träningskombinationer.                           

Fika ingår. Boende och lunch ansvarar deltagarna för själva.

Anmälan: När vi fått din anmälan skickas en bekräftelse till din e-postadress. Därefter skall en anmälningsavgift på 300 kr betalas till BG: 870-9719 senast 7 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resterande kursavgift på 1000 kr skall vara oss tillhanda senast den XXX Viktigt att du märker betalningen med fullständigt namn, datum och ”Annika K agilitykurs.” 


Kursvillkor: Anmälan till kurs är bindande. Återbetalning av hela kursavgiften sker endast mot veterinärintyg för deltagande hund eller läkarintyg för anmäld deltagare. Vid förhinder ansvarar du själv för att hitta ersättare. Meddela oss så snart du kan om det blir aktuellt. Vi betalar då tillbaka din kursavgift. Vid återbud tar vi ut en administrationsavgift på 300kr, gäller ej vid uppvisade av veterinär eller läkarintyg. 

All kursinformation skickas ut via mail.  Frågor, maila på info@dogorama.se

Välkommen!