AGILITYKURS FÖR INA HIMLE

Nu har du möjlighet att gå helgkurs för norska Ina Himle!
 
Ina är en ung tjej med ett brinnande intresse för agility. Hon har 14 års tävlingserfarenhet med olika typer av hundar. Idag tävlar hon med sina två Shelties, Chi som är 2 år och som är Wii 4 år. 

Hon har tävlat framgångsrikt på flera internationella mästerskap. Sist vi såg henne var på Agility VM i Kristianstad där hon och Wii tog Guld i Hoppklassen. Ina har även en 8:e plats på European Open, hon har även tagit guld och silver i lag, och har flera andra topplaceringar. 

Som instruktör strävar hon efter ett gott samarbete mellan hund och förare. Fokus ligger på glädje, fart och grundfärdigheter. 
                     
Läs mer om Ina och hennes hundar här >> 

Datum: Den 2-3 mars 2019 FULLSATT! Anmäl dig gärna som reserv.  
Kostnad med hund: 2100kr 
Observatör:  500kr PLATS KVAR! 
Som observatör får du ställa frågor, ta del av alla tips och träningskombinationer.                            

Grupp 1 kl. 9.00 - 12.45
Lunch 12.45 - 13.45
Grupp 2 kl. 13.45 - 17.00

Kursupplägg: Deltagarna fördelas på två grupper enl. nedan.  Man är välkommen som observatör när den andra gruppen tränar. 
Gäller både lördag och söndag. Max 5 ekipage per grupp.

Fika ingår. Boende och lunch ansvarar deltagarna för själva.

Anmälan: När vi fått din anmälan skickas en bekräftelse till din e-postadress. Därefter skall en anmälningsavgift på 500 kr betalas till BG: 870-9719 senast 7 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resterande kursavgift på 1600kr skall vara oss tillhanda senast den 2 februari. Viktigt att du märker betalningen med fullständigt namn ”Ina Himle kurs” 


Kursvillkor: Anmälan till kurs är bindande. Återbetalning av hela kursavgiften sker endast mot veterinärintyg för deltagande hund eller läkarintyg för anmäld deltagare. Vid förhinder ansvarar du själv för att hitta ersättare. Meddela oss så snart du kan om det blir aktuellt. Vi betalar då tillbaka din kursavgift. Vid återbud tar vi ut en administrationsavgift på 300kr, gäller ej vid uppvisade av veterinär eller läkarintyg. 

All kursinformation skickas ut via mail.  Viktigt att du anger rätt e-postadress vid anmälan.

Frågor, maila på info@dogorama.se

Välkommen med din anmälan! 


Foto: Marc Gaub