Välkommen till oss Anna 


 

Vi hälsar vår nya instruktör Anna Östbergh varmt välkommen till oss på Dogorama Hundsporthall! Anna är utbildad agility, allmänlydnad och kantarellsöksinstruktör. Det stora djurintresset väcktes redan som barn och under många år tävlade hon i hästhoppning. Tillsammans med sina hundar har hon genom åren tävlat i lydnad, viltspår och agility. Den största passionen är agility. Anna ska tillsammans med sin border collie Qase tävla Svenska Mästerskapen i agility för tredje året, både indviduellt och i lag. Att kunna kombinera motivation, handlingsdetaljer och koncentration är något som hon tycker gör agilityn till något speciellt. Anna kommer i första hand att köra olika temakurser i Agility med start i höst. Vår hemsida kommer inom kort att uppdaters med dessa nya och spännande agilitykurser.

VÄLKOMMEN IN I GÄNGET ANNA! 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter