Helgkurs i Agility för Maria Alexandersson.

Äntligen kan vi bjuda in till handlingskurs i agility för Maria Alexandersson! 
Maria är en mycket duktig och engagerad instruktör som tävlat framgångsrikt i agility. Hennes största tävlingsmerit är lagguld på VM i Luxenburg, lagguld på EO i Ungern och lagguld på NM i Danmark. Hon har även tävlat framgångsrikt på SM där hon tillsammans med sitt lag ”Redogs Fanatic Får” tagit SM guld två år på rad.

Marias egna ord. 
”Min drivkraft ligger i min nyfikenhet, jag inspireras hela tiden och det är viktigt att man hittar nya verktyg till att utvecklas. Det gäller att vara öppen i tanken och inte vara rädd för att prova nya vägar för att nå dit man vill. Jag värdesätter grunder och detaljer väldigt högt, både i min egen träning och på kurser. För mig är det viktigt att både hundar och förare med glädje och tålamod förstår sin uppgift.”

Kursen är öppen för dig som tävlar aktivt, eller är tävlingsklar men ännu inte startat. 

Datum: Helgen den 23-24 jan 2016  
Plats: Dogorama Hundsporthall, Karlstad 
Kursupplägg
Max 10 deltagare som fördelas på två grupper, varje grupp tränar
3.5 tim/dag enl. tiderna nedan. Resterande tid är man åhörare under eget ansvar. Grupperna kommer att stå i PM:et som skickas ut ca 2 veckor innan respektive kurshelg. 
Grupp 1: kl. 9.00 - 12.30 
Lunch: kl. 12.30 – 13.30 
Grupp 2: kl. 13.30 – 17.00

Pris med hund per kurs: 2100kr inkl. fika FULLSATT! 
Åhörare per kurs: 500kr inkl. fika
Som åhörare får du ta del av alla tips och träningskombinationer. Ett perfekt tillfälle för dig som ännu inte kommit ut på tävlingsbanorna.

Boende och lunch ansvarar deltagarna för själva. Boendetips finner du på vår hemsida. 

Anmälan: När vi fått in din anmälan skickas en bekräftelse ut till den e-post du angett. Därefter skall en anmälningsavgift på 500 kr betalas till
BG: 870-9719 senast 7 dagar efter att vi mottagit din anmälan. Resterande kursavgift skall vara oss tillhanda senast den 23/12 
Märk din betalning med fullständigt namn, datum för kursen och ”Mariakurs.”

För mer information eller frågor maila på, info@dogorama.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter